logo

Aïllament tèrmic per a casa

aillament tèrmicS’ha escrit molt sobre com fer un ús eficient de la calefacció a l’hivern i com fer-lo de l’aire condicionat a l’estiu. Però la forma més eficient de mantenir casa teva a una temperatura agradable independentment de l’època de l’any a la que visquem és a través de l’aïllament tèrmic.

Així que si estàs pensant en instal·lar-te calefacció o aire condicionat, no et llancis encara i valora realitzar un aïllament tèrmic. Amb aquest sistema, és una òptima solució tant a nivell mediambiental com a nivell d’economia familiar.

Hi ha diferents materials que poden servir com aïllants, com el poliestirè, les llanes minerals  les fibres de fusta, etc. Aquests tenen diferents gruixos, densitats i resistències al calor y/o al fred. Tot dependrà d’on triem posar-los a les portes, parets, sostres, façanes…, i de les característiques de casa teva.

El fet és que l’aïllament tèrmic és un mètode que agrairàs en molts sentits, ja que et sentiràs més que confortable, sense pagar rebuts escandalosos a la factura de la llum . A més, és beneficiós pel mediambient i també evita humitats, quelcom favorable per a la nostra salut.

Leave a Reply

*

captcha *

Translate »