logo

Consells d’interiorisme segons l’estació de l’any

decoracion-del-hogarQuan comença a fer fred, adaptem la decoració de la nostra llar. I és que l’interiorisme és molt útil a l’hora d’aconseguir que l’habitatge reflecteixi l’estació de l’any a la qual ens trobem. Per exemple, alegria a la primavera o calidesa a la tardor o l’hivern. És per això que a continuació et facilitem uns quants consells de decoració, perquè la teva llar combini perfectament amb l’estació de l’any que sigui!

Començarem per l’hivern. És l’epoca més freda de l’any, per tant, la teva llar hauria de transmetre calidesa, ja que quan fa fred, l’escalfor és el que més de gust ens ve. Què et sembla si treus les catifes i decores el menjador o alguna altra part de la casa amb elles? Veuràs que, a més, donen molta vida a la casa pel color i contrast que poden transmetre.

És també una bona idea cobrir els sofàs i butaques amb teles de xai, per exemple, o altres materials calents. Veuràs que encara et vindrà més de gust arreplegar-te al sofa!

En aquestes èpoques de l’any més fredes, es pot jugar amb la il·luminació i amb el foc per aconseguir aquesta sensació de calidesa. Pots repartir espelmes aromàtiques per les habitacions, les quals, a més, deixaran molt bona olor!

A la primavera i a l’estiu són els colors forts i alegres els protagonistes. Col·loca estors, cortines que deixin passar la llum a la llar de colors vius. A més, pots adornar les parets de la llar amb vinils decoratius i posar centres de taula de flors naturals que transmetin un ambient i un aroma especial i autèntic.

Què et semblen aquests consells de decoració? Tens alguna idea més per ajudar adaptar la teva llar a l’epoca de l’any a la que et trobes? Comparteixe-ho amb nosaltres!

Leave a Reply

*

captcha *

Translate »