logo

Consells per personalitzar el teu armari

personalizar-tu-armarioQuan ens decidim a donar un aire nou a la decoració de la nostra llar, podem optar per canviar el color de la paret, la ubicació dels mobles o fins i tot escollir un mobiliari que reflecteixi la nostra personalitat. Però a l’hora de personalitzar la llar no hem de cenyir-nos només a la possibilitat d’escollir mobles clàssics, moderns o avantguardistes. És possible personalitzar tots els objectes d’un espai, inclosos els armaris. Amb consells de decoració per a la llar i amb algunes nocions sobre interiorisme, veuràs que senzill resulta tenir una habitació a la teva mida i decorar els seus armaris al teu gust.

El primer pas és escollir el model d’armari que més t’agradi. Pot ser un armari modular basic, un armari modular spaceo, amb portes corredisses o, totalment a mida. Però si ja tens un armari no cal que compris un altre, perquè el teu pots deixar-lo com nou i transformar-lo en un moble diferent.

Bàsicament, l’operació consistirà en personalitzar les portes, que és el que donarà l’estil a la vostra habitació. aquí és la teva imaginació la que ha de sentir-se lliure per crear l’armari desitjat. Tot val. Per exemple, pots afegir panells de color. Per fer-ho, necessitaràs uns 6 panells que després pintaràs amb esmalt dels teuc colors preferits. Pots recórrer a l’arc de Sant Martí de colors o utilitzar un to que ja existeix a la teva habitació per crear un dormitori a joc.

Un altre consell de decoració per a la llar és decorar l’armari amb paper pintat. En aquest cas, només ens faltarà
triar el disseny desitjat i imprimir a les portes de l’armari. Prèviament, convé donar una mà de pintura plàstica extra mate del mateix color que la paret.
Igual que el paper pintat, en interiorisme són molt utilitzades les fotografies. No ho dubtis i decora el teu armari a
el teu estil amb aquests consells d’interiorisme i decoració.

Leave a Reply

*

captcha *

Translate »