logo

Decorar casa teva amb bombetes de LED

bombeta LEDSegurament no és el primer cop que sents a parlar de les bombetes LED, les quals es caracteritzen bàsicament pel seu baix consum i que duren més. Però són molts els que es pensen que només són tires amb punts de llum. Si ets un d’ells, estàs equivocat!

Avui dia totes les bombetes convencionals que tenim a casa, es poden substituir per les bombetes LED, a preus molt raonables: n’hi ha a partir de 12€. A més, un altre avantatge de la il·luminació LED és que podem trobar bombetes de diferents tons. Existeixen fins a 16 milions de colors diferents.

Tenint en compte això, podem optar per un to més fred, més blanc, per la cuina i/o els banys, o més càlid per estances que volem dotar-les d’un ambient més acollidor, com la sala d’estar o les habitacions.

Però, a banda de millorar la il·luminació de casa nostra estèticament, amb les la il·luminació LED podem aconseguir un estalvi energètic d’entre el 80 i el 87%, fet que notarem econòmicament i, al mateix temps, contribuirem a ajudar el medi ambient, gràcies a que no contenen mercuri i tampoc emeten UV.

La il·luminació és una de les parts més importants en decoració. Així que tingues en compte aquests consells si estàs pensant en canviar-la o substituir les bombetes actuals. I si necessites ajuda, deixa’ns un comentari! 😉

  1. Pingback: Puntdefuga.cat Els bàsics de l'estil nòrdic - Puntdefuga.cat

Leave a Reply

*

captcha *

Translate »