logo

Idees per aconseguir més espai a les habitacions dels nens

armario-infantil-1Les habitacions dels nens, tot i ser grans, sempre semblen més petites dels que són. Que si el material de l’escola, les joguines, la roba … Però això hi ha solució, si segueixes aquests consells:

  1. Si apostes per llits niu, abatibles, lliteres amb calaixeres, obtindràs més espai a l’habitació. A més, si utilitzes les capçaleres per posar un bagul, en ell podràs col·locar diferents objectes, que deixaran d’estar a la vista.
  2. Els armaris encastats són la millor opció a l’hora d’estalviar espai, perquè no ocupen lloc. Organitza’ls bé amb penjadors i cistelles de vímet per a tenir-ho tot ben ordenat.
  3. També és molt útil muntar l’habitació dels nens amb previsió. És a dir, utilitzar mobles que tinguin la possibilitat d’adaptar-los a mesura que van creixent, com ara un bressol que després es pugui convertir en un llit, traient-li els barrots, o en sofà si l’habitació és molt àmplia;)
  4. Crear una zona d’estudi amb una taula volada, en la qual puguis aprofitar les parets per posar prestatgeries i calaixeres, també t’ajudarà a treure-li molt de partit.
  5. Finalment, el color també és un factor que ajudarà a donar amplitud a l’habitació, sempre que aquest sigui clar i suau.

Leave a Reply

*

captcha *

Translate »