logo

Idees per decorar amb fotografies casa teva

Cada cop més les fotografies estan més integrades a la nostre societat, potser perquè ja no necessitem una càmara per fer-les, sinó que pràcticament des de qualsevol dispositiu, com un mòbil o una tablet, les podem fer. És per això que cada moment que vivim l’immortalitzem amb una fotografia.

corazon-fotos-san-valentinPrecisament perquè les fotografies tenen un pes tan important en la nostra vida, et  proposem utilitzar aquests records per decorar casa nostra, en comptes de fer-ho amb quadres, com tradicionalment s’ha fet. A més de ser una decoració molt més personal, pot arribar a ser molt més econòmic.

Hi ha diferents maneres de col·locar-les, et donem algunes idees:

  • Amb un conjunt de papers reciclat o diaris, es poden crear diferents marcs, on estarien representades fotografies antigues, per exemple.
  • Es poden ajuntar moltes imatges diferents i col·locar-les de tal forma que creéssin una imatge, com podria ser la del monument més característic que has visitat en el teu últim viatge.
  • Imprimeix una imatge a grans dimensions i en blanc i negre, és una altra forma de decorar casa teva amb una foto.
  • O imprimeix diverses fotografies i crea una forma amb elles, com un cor, un cercle, una papallona… el que et vingui més de gust, però explota la creativitat!
  • Pots penjar diverses imatges d’una mateixa temàtica, per exemple el primer any del teu fill, col·locant un filferro i penjant-les amb unes pinces. Quedarà divertit!

Depenent de com les posis, donaràs un aire o un altre a la teva decoració. Al cap i a la fi és fer de casa teva un lloc únic i ple de records!

Leave a Reply

*

captcha *

Translate »