logo

Idees per decorar la casa per Nadal

Qui més qui menys, per Nadal tots donem un toc diferent a casa, la vestim per l’ocasió! Encara falten uns dies però ja és hora de començar a prepara la decoració nadalenca. Però, perquè tingui un toc diferent al que estem acostumats, et donem algunes idees per la decoració de Nadal:

El que mai falta en gairebé cap casa és l’arbre de Nadal, amb les seves boletes i llumetes. Però, pots optar, per exemple, per un arbre metàl·lic, d’algun color, per donar-li a aquest element pràcticament imprescindible un aire més modern.

arbolmetalico

O bé els arbres també els podem fer nosaltres mateixos: una opció, seria agafar uns palès i decorar-lo amb llums blanques.

arbolpale

Si no quieres dejar de lado el abeto tradicional, puedes darle ese toque diferente dándole una vuelta a las bolas que lo decoran. Te gustan los cupcakes? Pues anímate a coge papeles de magdalenas, pon la bola de Navidad dentro del papel y por encima de ella, ponle una canica con un cordel.

cupcake

El calendari d’advent tradicional, està boníssim, però pels que ja no som tant nens, per què no elaborem un calendari propi amb bosses de paper i dins d’ella incloure un detall sorpresa? És ben original! I segur que sorprèn més que un dibuix diferent plasmat sobre una xocolatina 😉

calendari dadvent

Si tens una mica d’imaginació, pots inclús fer un ren amb dos taps de suro i algunes branquetes. O bé, aprofitar un marc vell, per fer que d’ell pengin unes quantes voles de Nadal.

idees-nadal

Així que si la decoració nadalenca t’ha semblat avorrida i massa tradicional, amb aquestes idees no tens excusa! I si en tens d’altres, comparteix-ho amb nosaltres!

Leave a Reply

*

captcha *

Translate »