logo
punt-de-fuga-granollers-interiorismo-tienda-estanterias-despues

Botiga

Interiorisme botiga

Buscant la versatilitat, homogeneïtat amb els materials i pressupost ajustat, així es va realitzar la reforma d’aquesta papereria l’any 2009 a causa de la jubilació dels antics propietaris.

La botiga té una zona de venda i exposició reduïda d’uns 55m2 però amb una gran alçada de 3.90m que es va aprofitar al màxim.

L’accés es realitza a través d’unes escales amb un paviment porcelànic blanc diferent al de la resta del local. Aquest arrenca des de la mateixa vorera del carrer, simulant una catifa que condueix directament al taulell.

El sistema de prestatgeries és el protagonista de l’espai.

S’ha resolt a partir de taulons de pi de Flandes de 4cm de gruix col·locats cada 60cm. A partir d’aquí són totalment versàtils podent moure i afegir prestatgeries, mòduls de portes, calaixos i vitrines.

Una escala amb una guia fixada en els taulers que permet accedir als prestatges més alts.

Tota la il·luminació està molt cuidada, amb làmpades halògenes encastades i d’halogenurs metàl·lics de suspensió i carriles.

La reduïda paleta de colors combina el blanc i el negre utilitzats en parets, sostres i mobiliari amb el marro grisenc del paviment que juntament amb la fusta aporten les notes de calidesa al conjunt.

El pressupost va rondar els 40.000 € i es van invertir 5 setmanes de treball per deixar a punt la botiga.


  • botiga
  • creatiu
  • disseny
  • interiorisme
  • modern
  • restyling
  • tenda
  • visual


Translate »