logo

Reforma davant del mar

Avui presentem una reforma realitzada en un apartament d’estiu a la Costa Brava. En tractar-se d’un habitatge que no s’utilitza durant tot l’any, les obres s’han executat amb pressupost ajustat. La durada d’aquestes ha estat de 2 mesos.

A la cuina, de petites dimensions i connectada amb el menjador mitjançant un passa plats, el blanc és el protagonista. Mobiliari, Silestone, aigüera, nevera, parets i sostre. Únicament el sòl, on s’ha mantingut el gres original, trenca la monocromía. Donades les petites dimensions de l’espai, es aprofitat al màxim tot l’espai disponible, transformant la porta original en corredissa i eliminant els tiradors dels mobles per guanyar la màxima amplitud. La il·luminació és a càrrec de downlights QR111 empotrables en el fals sostre i Led lineal sota els mobles alts.

Al bany suite, el porcelànic negre del sòl i alguns volums, contrasta amb la resta de parets en blanc. El taulell volada del lavabo, realitzada en Silestone blanc, s’adapta a les dimensions i distribució del bany. Per a l’emmagatzematge, s’ha dissenyat una composició de prestatgeries i mobles contenidor en color blanc. El vàter és el model Hall i la banyera el model Easy, tots dos de Roca, tota les aixetes és de Tres. La il·luminació s’ha resolt amb 4 halògenes enclastades al fals sostre i 3 metres lineals de Led darrere del mirall.
A l’altre bany, més petit i amb dutxa, el blanc combina amb el terra i una paret de color gris clar. El mirall, amb un tall trencat i un retro d’il·luminació Led, és el principal protagonista. A sota, el moble suspès blanc amb un lavabo sobre taulell Khroma de Roca. El plat de dutxa és acrílic blanc, el vàter és el model Dama Senso de Roca i tota les aixetes son de tres, la de la dutxa encastada. La il·luminació va a càrrec de dos halògenes encastades al fals sostre i tres metres lineals de Led de 14w7ml darrere del mirall. Els mecanismes elèctrics són de Niessen, model Zenit blancs.

Altres intervencions que s’han fet a l’apartament són el safareig, amb la col·locació d’un nou mobiliari amb taulell de Silestone Blanc, instal·lacions, il·luminació i pintura.

ESTADO ORIGINAL
  1. Elena Reply
    Me encanta esta reforma! Todo, pero del baño me he enamorado. Podriais por favor indicarme que azulejos son los gris claro del baño pequeño? Gracias!!
  2. puntdefuga Reply
    Hola Elena, lo siento pero no recuerdo el modelo de los azulejos. Si te puedo decir que eran muy económicos y que los compramos en el Gress de Mataró. Espero haberte ayudado y muchas gracias por tu comentario!
  3. Elena Reply
    Que pena porque me parecian preciosos, de todos modos gracias por la respuesta y enhorabuena de nuevo por la reforma. Me mudaría directamente!

Leave a Reply

*

captcha *

Translate »