logo

Tag

Iluminació LED

Reforma de Showroom

Avui us presentem un treball fet recentment per a una empresa tecnològica situada a Mataró que consisteix en reformar el showroom en un temps rècord per a un esdeveniment. L’espai disponible es va dividir en dues per fer una zona d’interior d’habitatge i una altra per a exterior. La separació es va realitzar amb una malla d’acer inoxidable muntada sobre un moble blanc que servia als dos espais
Llegeix més

Interiorismo sala de estar

Avui us presentem una senzilla intervenció, feta aquest estiu, realitzada a la sala d’estar i rebedor d’un habitatge. Els treballs que hem realitzat han consistit a pintar les parets blanques i amb tons neutres per donar més protagonisme a un escriptori antic i potenciar la sensació d’amplitud i lluminositat. S’ha realitzat una prestatgeria retroiluminada amb leds que potencia la sensació d
Llegeix més

Espais comuns Oficines, Tecnocampus Mataró

Avui us presentem l’ interiorisme dels espais comuns i de circulació d’unes oficines de 3.000m2 situades en el nou Tecnocampus de Mataró, on ja us vam mostrar la recepció i la sala de juntes en posts anteriors. Els espais de circulació s’han dotat de dinamisme amb els treballs de wall art realitzat en pa de plata a la vegada i amb el seu grafisme unifica les quatre plantes de l’edifici. L’esca
Llegeix més

Recepció oficinas, Tecnocampus Mataró

Avui us presentem la recepció d’unes oficines acabades l’any passat. Més endavant us mostrarem altres espais de l’edifici. Estan situades en el nou Tecnocampus de Mataró, en un edifici de 3000m2 on treballen 60 persones. És una empresa tecnològica que desenvolupa productes innovadors i avançats per a diferents marques. A més realitza cursos de formació, pel que té un elevat trànsit de persones que a
Llegeix més

Reforma integral de dúplex a Mataró

Us presentem la reforma d’un dúplex de grans dimensions situat al centre de Mataró, els treballs van finalitzar al maig de 2011 després de 5 mesos d’obres. Les reformes van afectar la totalitat de l’habitatge, composta de 160m2 interiors i 35m2 de terrassa situada a la coberta de l’edifici. La distribució interior es va modificar ampliant els espais, especialment la cuina i l’habitació p
Llegeix més
Translate »